We have looked back at our favorite games that debuted on the latest Xbox system since launching in 2020.

Als je het nog niet hebt gehord, is Xbox Series geworden recently twee jaar. Om dit te vieren, hebben we een lijst met enkele kommentarenen konsultant die het beste laten zien dat het platform te beeden heeft. Read eens en zoek iets om het in stijl te vieren.

Doodsloop

“Als je in het begin niet slaagt, sterf dan udreem.” Van de makers van de veelgeprezen Dishonored-serie Arkane Lyon is Deathloop een dynamische, snelle FPS dainten spelers de rol van een huurmölder aannemen die de omgeving, tijd en feite de dood in hun voordeel gebruikt. Celebrated for its innovative level design, Deathloop is as complicated as it is fast. Deathloop, die bewakers, doelen en zelfs andere indringende spelers met speleit en stijl neerhaalt, is een unique FPS-titel die spelers beloont voor out-of-the-box denken en zinderende besluitvorming.

Rogue Legacy 2

Rogue Legacy 2, the sequel to the beloved Rogue Legacy van Cellar Door Games, breidt de elements van de originale platformer uit om een ​​robuste en dynamischere ervaring te bieden. Zoals gesuggereerd in de titel, is de sleutel tot deze roguelike legacy, omdat de kinderen van je gavlenn aventuriers hen zullen pogoligen, enzovoort. Met elke dood wordt de stamboom bizarrer en (hopelijk) powerfuler, until je allene staat, het sterkst in het koinkrijk. Met een enorme variatie in klassen, stijl en maps, en loot, as well as deepe lore, is Rogue Legacy 2 an indie-hit met tonsnen herspeelbaarheid.

Hello Oneindig

Geen lijst met Xbox-games zou complete zijn zonder Halo. The latest title from 343 Industries, het folgt Master Chief in the aftermath of Cortana’s rebellion en de opkomst van een nieuwe vigendelijke factie die bekend staat als de Banished. De game ontvouwt zich op de beautiful halfopen ringwereld van de Zeta Halo en bevordert de Halo-saga op zinvolle manieren en verrijkt de kerngameplay van de serie om op te starten. As for Infinite’s multiplayer (which is otherwise completely free), it strips the complex and veel verguisde system out of Halo 5 Guardians, om terug te keren naar what makes Halo great. Met een overvloed aan lore-rijke evenementen die het hele jaar door lopen en veel cosmetische buit om te verdienen, is het echt een leuke en eindeloos herspeelbare ervaring die zijn basis vindt en vol verrouhen de toekomst in marcheert.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 takes place in a beautifully rendered fictional representation of Mexico and is sleek, stylish and fast. Met tonsnen iconicische auto’s om te ontgrendelen, te touren en te racen, houd het vast aan wat de Forza Horizon-serie fantastis maakt. Elke centimeter van de enorme kaart en elk vehicleid is visueel verbluffend, en het is clear dat het verfijnen van de tremendous dingen over de Horizon-serie de naam van het spel is in dit vervolg. Each aspect is besteerd en verder ontwikkeled, van creatie tot multiplayer, wat eventually resulteert in een deepe en rijke titel die echt een reus is in het racegenre.

Two years later: top ten titles for the Xbox Series

Microsoft Flight Simulator

It looks like maybe a strange choice, maar hoor ons. Microsoft Flight Simulator is gewoon adembenemend. One of the most accurate simulators, MFS simulates the real world in an amazing level of detail. Niet allene het vliegtuigt, zelfs niet de reikwijdte van de aarde zelf, MFS gaat echt verder en spiegelt het weer in realtime. De pure kwaliteit en schaal van MFS kan niet worden onderschat, en als u op zoek bent naar een realistice luchtsimulator, is dit perhaps wel de beste.

Psychonauten 2

Double Fine’s Psychonauts 2 speelt als opkomende Psychonaut Razputin Aquato en plaast spelers in het hart van een samenzwering die de organization van binnenuit treigt te vernitrien. Raz moet de spielende untrafelen, zijelder bewijzen en een einde maken aan het plot voordt de schurk Maligula haar vreselijke retrachter maakt naar de wereld van de levenden. Een gek, off-the-wall platform vontuur met een incredibly unique kunststijl en een gripping comic verhaal, dit is een eigenzinnige rit die je niet wilt missen.

Een pestverhaal: Requiem

On the events of A Plague Tale: Innocence follows A Plague Tale: Requiem Amicia en Hugo terwijl ze tryben een schijn van thuis te herbouwen en de ondergang van de ratten voorgoed achter zich te laten. Alas voor hen worden ze snel weer in gevaar gebracht en moeten ze eenreeden verhalen en legendes achtervolgen voor het altijd ungrijpbare wonder van veilighed. Requiem is a gruesome, dynamic action-adventure and shows again the beautiful and tragic stories that Asobo Studio is known for with the Plague Tale series.

It Takes Two

Hazelight’s bekroonde titel It Takes Two is one of the most notable releases of the past few years and is one of the most notable releases in the co-op genre. Jij en een partner kruipen in de huid van een stel wiens huwelijk op de klippen loopt, in een magisch aventurung geduwd zeum ze hun liefde voor elkaar zullen herontdekken – hopelijk op tijd om hun gezin te repairen. Een emotionaleel aventurer met extraordinary variatie en toch kwaliteit in levelontwerp, er is voor elk wat wils in deze game, en het overkoepelende verhaal en de art direction is echt iets specialas.

Assassin’s Creed Valhalla

De meest recente inzending in de iconicische Assassin’s Creed-franchise van Ubisoft Montréal, hier nemen spelers de rol aan van Eivor, een Viking-clanleider en krijger. Zeilen, plunderen en je kolonie en legende leten groenen van de jskoude wateren van Noorwegen naar de vruchtbare kusten van Engeland, Assassin’s Creed Valhalla is een remarkable reis met een incrediblee aufligt diepte. With solid RPG mechanics, brutal and dynamic combat and a rich, lively world to support it, this is an unmissable entry for both old Assassin’s Creed fans and newcomers to the series.

Elden Ring

Dit was virtually onvermijdelijk als we höinker zijn. Van de creative titanen Hidetaka Miyazaki and George RR Martin, FromSoftware and Bandai Namco have created an absolute mammoth van een Soulsborne title created and the narrative depth of videogames als geheel opperekt. Hoe meedogenloos het ook fantastisk is, Elden Ring is a must-play experience for all gamers. Het spelet zich af in het spree Lands Between nadat het in chaos is gvallen als gevolg van een eventur die bekend staat als The Shattering, spelers nemen de rol aan van een nederige Tarnished, dood maar levend. Met een remarkable variety of equipment and skills, zal je Tarnished echt uniek aanvoelen. Verstoten, je moet terugkeren naar de Landen tussen om een ​​mörder van halfgoden te worden en de orde van de Grotere Wil te herstenen; om de Eldense Heer te worden.

Nou, dat maakt onze lijst compleet. Hopelijk is een van deze pareltjes je opgevallen, voor het eerst or voor een welverdiende replay. Zorg ervar dat je reigert om ons je ervaringen met hen te laten weten, or vier enkele kuez die we birzung hebben gemist. Happy (verlate) birthday Xbox.

Leave a Comment