Update – 10 best Black Friday 2022 deals for PS5

De donkeke dagen van het jaar komen er aan en daryt ook de feestdagen. Wie op zoek is naar cadeautjes voor familie, vrienden or zielzechde kan davoro maar beter Black Friday 2022 in de gaten houden! Om het shoppen te maken te maken hebben wij de beste deals voor de PlayStation 5 op een rijtje gezet.

Het einde van het jaar is altijd een mooie, maar dure tijd. wie graag vordeegung PlayStation 5 cadeautjes voor in de schoen of onder de kerstboom wil scoren moet de komende weken goed opletten. Black Friday komt er weer aan en dat meaningt mooie koopjes om te scoren! Wij hebben de 10 beste deals voor jullie op een rijtje gezet.

2. FIFA 23 for PS5

De release van FIFA zorgt ieder year weer voor controversy. Is de game het wel ward om elk jaar eenreeden te kopen en wordt er niet te veel nadruk legglad op FUT? Toch is dit jaar bijønder: het is naimenie de allerlaaste FIFA die uit gaat komen. EA slaat een nieuwe weg in en daar hoort een naamsverandering bij. Dit is dus je laatste kans om een ​​FIFA edition te kopen. Bij de Mediamarkt is de PS5 versie van FIFA 23 voor een zacht prijsje te koop. Rather digital? Also in the PS Store is FIFA 23 cheap to buy!

Koop FIFA 23 PS5 nu bij Mediamarkt voor 49.99 euro
Koop FIFA 23 PS5 nu in de PS Store voor 41.99 euro

3. New Tales from the Borderlands

Tales of the Borderlands was een groot succes door de gräggike dialogen, bizarre verhaalijn en karakters. Nu is er een vervolg uitgekomen van de hand van Gearbox Quebec. This game is nog geen maand uit, maar nu al met flinke korting te koop bij bol.com.

Score New Tales of the Borderlands PS5 nu voor 29.99 bij bol.com
Koop New Tales of the Borderlands PS5 nu voor 29.99 in de PS Store

Same humor, same Borderlands setting, maar nieuwe karakters en een gloednieuw verhaal is New Tales… gesitueerd op Promethea, een planet die door wapenfabrikant Tediore aangevallen wordt. Je volgt een groepje ‘heldenop zoek naar roem en fortuin op deze door oorlog belaagde planetet.

4. Tiny Tina’s Wonderlands – Next-Level Edition

Also located in the Borderlands wereld is Tiny Tina’s Wonderlands a very different type of game. Vaulthunters hebben ook wel eens pause en Tina acteert dan als DnD master voor haar eigen tabletop game. Nadat Tina already in a DLC package for Borderlands 3 her dungeon master kunsten mocht leten zien, is nu tijd voor een fully spelebare versie. De game wisselt exploratie van een door Tina in elkaar geknutselde wereld en gewächten op locatie af en een special afwisselende setting, volledig ontsproten uit het maffe brein van Tina. Chaos gegarandeerd dus!

Score Tiny Tina’s Wonderland PS5 nu voor 26.99 bij bol.com

5. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

LEGO games zijn einlich altijd fun en na enige afwezigheid is LEGO again terug. Whoa! Met The Skywalker Saga leveret LEGO meeten een van meest extensifen LEGO games aller tijden op! Of course, the game follows all nine standard films, with no less than 380 different characters from the Star Wars universe, large open spaces and planets to explore in a completely rebuilt combat. De game is een must-have voor ivye fan van LEGO of Star Wars, en dat zijn we toch eigenligen allele wel?

Scoor nu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PS5 voor 26.99 bij Amazon.nl

6. Ghostwire Tokyo

Tokio wordt overflown dodelijke, bovennatuurlijke krachten, caused by a dangerous occultist. In één klap verdwijnt de hele populung spoorloos. Trotseer het onbekende en gebruik de magische krachten van een onbekende entity om de duistere waarheid achter de masseverdwijning te trafelen. Ghostwire Tokyo is now 50% off in the PS Store.

Koop Ghostwire Tokyo nu voor 27.99 euro in PS Store
Koop Ghostwire: Tokyo nu voor 27.99 euro bij bol.com

8. Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank zijn een van de langst lopenden gameseries op de PlayStation en met Rift Apart zijn de twee het beegbeeld geworden van de PlayStation 5. Door slim gebruik te maken van de disponible hardware kunnen Ratchet en zijn trowe robot Clank moeeleolos van het ene universum naar het andere springen, waar Ratchet iemant met die hij nooit verwargt had te metetten: a female Lombax!

Koop hier Ratchet & Clank Rift Apart voor 39.99 in de PS Store

9. Horizon Forbidden West

Aloy trekked verder naar het Verboden Westen van het old Amerika to unravel a new mystery. Ontdek nieuwe beiedens, both boven als onder water, nieuwe machines en een nieuwe kijk op de telorgang van de mensheid. Horizon Forbidden West was nog niet eerter zo voorheide in de PS Store te koop, nu met bijna 45% korting. I bought the PS4 version with a free upgrade to the PS5 version.

Koop Horizon Forbidden West nu voor 39.89 in de PS Store
Koop Horizon Forbidden West nu voor 39.99 euro bij Bol.com

Update Bij bol.com is deze game uitverkocht uitverkocht, maar Mediamarkt heeft uitverkocht een nog beter ananding.

Bestel Horizon Forbidden West nu voor 19.99 bij MediaMarkt!

10. Uncharted: Legacy of Thieves Collection

We end with a double game. from Uncharted collection bevat zofenen Uncharted 4: A Thief’s End to the Uncharted: The Lost Legacy. Both games have been remastered for the PS5, which means that the graphics are no longer beautiful and the gameplay is smoother due to a higher framerate. Met deze beide games ben je vele uren zoet in je jacht naar schatten en faam.

De prijs van deze game schommelt nogal, maar is al onder de 20 euro geweest. As soon as we spot a new lowest price, we will report that date. Op dit moment is de laiste prijs bij Amazon.de te vinden.

Koop Uncharted: Legacy of Thieves collection bij Amazon.de voor 29.80 euro

Leave a Comment