The main releases for Nintendo Switch in 2023 –

Het nieuwe jaar is al begonten en companies leggen de laaste hand aan hun respective kalenders voor de most important releases with which ze in 2023 te maken krijgen. In het geval van Nintendo zijn alle ogen al gericht op mei met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, maar er is meer voor en na de trächter van Link’s openwereldavonturen.

Nintendo’s website has published a report on the company’s roadmap with the most prominent titles coming to Nintendo Switch in 2023. Naast de first-party belicht de grote N ook de komst van enkele titels van andere studio’s zoals Atlus of Square Enix, en bestelt ze chronologisch, zutt je weet wanneer ze alleme komen.

Persona 3 Portable en Persona 4 Golden – January 19

The direct ports of the previous parts of the Persona-serie from Atlus maken vanaf volgende week deel uit van de Nintendo Switch-catalogus. Twee heel verschillende verhalen waartin een groep uitverkorenen buitenaardse teriegengen onder ogen moet zien met behulp van de skills van de entienten die bekend staan ​​als Persona. En er komt maybe een Persona 3-remake aan, als we de recente geruchten mogen geloven.

Fire Emblem Engage – January 20

Nintendo’s eerste grote date met gamers zal later deze maand zijn met de release van Intelligent Systems‘s nieuwe deel in zijn tactical JRPG-saga. Fire Emblem Engage laat spelers vechten tegen de dreiging die opdoemt boven het continent Elyos met de hulp van nieuwe bondgenoten en personages uit eetere delen, vervat in emblemen.

Octopath Traveler II – February 24

Het vervolg op Square Enix’s HD-2D JRPG wordt een van de grote releases van februari. Het speelt zich jaren na de eerste Octopath Traveler af en geortet eenreumen het verhaal van acht variatene personages, wiens verhalen en avonturen zich zullen verstrengelen in het land Solistia.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe – February 24

Wilde je meer Kirby na de aftiteling van The Forgotten Land? Nou, maak je geen zorgen, because HAL Laboratory has a very special preparation for the vertederende roze bolletje. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is a remake of the title that was released in 2011 on the Wii with better graphics and minigames to enjoy with up to 4 players with Kirby’s copying skills.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon – March 17

Ontdek een nieuwe kant van de Heks van Umbra in dit betoverende aventuren inspired by a story book that was already mentioned in Bayonetta 3. Werk als young heks-in-opleiding samen met je demonische bondgenoot Cheshire om tegen feeën te wechten, puzzels op te loosesen en door een verboden bos te reizen.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 12 mei

Het langverwachte vervolg op Breath of the Wild wordt ongetwijfeld de release van het jaar op Nintendo Switch. At the moment we hardly know any details about this new Link-adventure, except that it will be played on the events of the previous part and that we will see a fragmented Hyrule with more emphasis on verticality om die parts of the land te kunnen verkennen die naar de hemel zijn gestegen. Link’s new skills en een veel donkerdere toon vullen ons met onzekerheid en doen ons wishen dat May arriveert, sod we het in handen kunnen krijgen.

Master Detective Archives: RAIN CODE – Voorjaar 2023

Kazutaka Kodaka, maker of the Danganronpa series, presents his new title published by Spike Chunsoft. In this adventure, he played as Yuma, a novice detective with memory loss who must solve crimes on an enormous map of Tokyo with the help of a Shinigami. Op dit moment is er geen verkehrste datum, maar het voorjaarsreleasevenster is nog steeds geldig.

Minecraft Legends – 2023

De spin-off van ‘s welds bekendste sandbox wordt this year also released op Nintendo’s hybride, en derin zullen zullen we moeten vechten om het land van kubussen te bevrijden van de threatening van monsters door een groep helden te leiden die de genres van actie en strategie to combine En als dat nog niet genoeg voor je is, wacht dan tot je de muzikale thema’s hoort die Tina Guo voor de game heeft opachten.

Pikmin 4 – 2023

Na jaren van very weinig nieuws kondigde Shigeru Miyamoto himself in the last Nintendo Direct aan dat the fourth part of Pikmin in 2023 het levenslicht zou zien. Op dit moment weten we de exacte date nog niet, maar de return van de minnelijke en colorful characters kun je tweede helft van het jaar verkeken.

En op dit moment zijn dit de highlights die Nintendo voor ons petto heeft heeft in 2023. het jaar. Perhaps the expected release of Metroid, a new Pokémon or a surprising Mario announcement? De tijd zal het leren.

Leave a Comment