[Review] It Takes Two – Hartverwarmende co-op

A unique multiplayer game is now also available for the Switch and we have opened it!

In April 2021, Hazelight Studios released a unique game on the market. Een spel wat alleen maar met twee spelers gepilend kan worden, iets wat ook rendukt in het verhaal. De twee spelers doorlopen het spel naimen om hun relatie te repairen. Het gaat hier dan naturally over It Takes Two, en nu is deze game ook beschikbaar op de Switch. Hoe goed werkt dit?

Dr. Hakim de relation specialist

Cody en May, de ouders van een meisje named Rose, staan ​​op het punt om te gaan schiden. Ze maken allene maar ruzie en houden het niet meer met elkaar uit. Als kind wil je dat natuurlijk niet, dus grijpt Rose naar het boek van Dr. Hakim, de Book of Love. Door haar wens om de ouders weer bij elkaar te krijgen gesfertt er iets unieks. De ouders zijn opeens van klei (de vader) en hout (de moeder). Cody en May komen in een fantasiewereld gerecht waar alles opeens leeft.

Van gereedschap tot kluedl. En onder gehandling van een pratende versie van het boek zullen ze een manier moeten vinden om terug te versanderen. Alles wat ze doen is echter een manier om ze dichter bij elkaar te krijgen. Dr. Hakim houdt ook niet van de zachme anappak dus bereid je voor op een flink sadistische anappak.

De magische miniatuurwereld

De fantasiewereld waar je je in beckindij is een magische versie van het huis waar het gezin leift. Echter kun je nu praten met dieren, speelgoed en meer terwijl je zoekt naar een manier om normaal te worden. Cody en May hebben naimätt geen zin in Dr. Hakim zijn therapie en verzetten zich er ook flink tegen. Met genoeg gekibbel tijdens het rondreizen zul je erg veel humor langs zien komen. Zelfs op momenten wanneer er even niet eenke gesfertt.

De wereld waartin je je beindein, is dan ook enorm divers. Van een grote boom waartin een oorlog woedt tussen wespen en (guerrilla) eekhoorns tot een speelgoedpaleis van de olifantenknuffel Cutie. Each piece is enormously creative and has a different vibe. Je blijt je verbazen over wat er alleme voor magische werelden in en rondom een ​​huis kunnen bestaan. In addition, zitten er ook flink wat verwijzingen in naar andere games en entertainment producten. Waaronder Nintendo-franchises als Mario Kart en The Legend of Zelda.

gameplay van it takes two wairten cody en may het opemen tegen wespen

Twee keer doorspelen? Wissel gewoon van personage

Niet veel games maken het leuk om direct nog een keer het spel door te spelen. It Takes Two pakt dit op een best leuke manier aan. Je kriigt naimäinen in ieder gebied speciale krachten. Deze krachten zijn voorre bepaald en zijn dependent van wie van de twee je bestuurt. Zo zal in de eerste wereld Cody spijkers kunnen gooien. Hier kan May gegenst aan zwaaien met haar hamerkop of ze ergens inslaan. This concept is also found in the different minigames that can be discovered in the game.

Je kunt altijd tussendoor wisselen van personage, maar ik zou zeker aanraden om het hele spel uit een perspective te volgen en later het nog eens te spelen met het andere personage.

een minigame van it takes two waar cody zlagen moet worden door may

Plezier voor bijna iederene

Hoewelf It Takes Two wat duistere punten heeft die voor jonsere spelers birgense wat grof zijn, is het wel echt gemaakt om speelbaar te maken voor een breed publick. The control is namely very simple and limited to few buttons. Because of this, I lost a lot of time to learn the steering.

De Switch-versie is meer dan prima

Ja, de Switch-versie delivert wat in op graphics en performance, maar beoald de game op andere platformen echt prachtig is, is het ook op de Switch zeker niet lelijk. Het werkt prima en heeft niet al te veel last van haperingen wat best knap is gehalt er vaak genoeg veel gesfertt op het scherm.

In addition, the Switch also has a bonus point for local multiplayer. Normaal heb je hier split-screen echt voor nodig. Echter, wanneer je twee Switches hebt or iemand neemt een Switch mee, dan kun je het volledig lokaal spelen op twee schermen. Zo hoef je niet je scherm te splitsen. Ook voor online multiplayer is het fine, one of the two players has to own the full game and the other can all meespelen.

Conclusion

Hoewelf It Takes Two op de Switch grafisch natuurlijk wat minder is dan op andere platformen, verpest dit het niet. It is great to visit various locations. In addition, it ensures diverse gameplay and great humor for the game. It is one of the best spells of the past few years and perfect for the Switch.

+ The coop experience is unique
+ Hartverwarmend verhaal
+ De friendspass is a gift
+ Great humor

– Af en toe wat haperingen

.

DN-Score: 9.0

Leave a Comment