Razer Wolverine V2 Pro review – Stilt je honger naar een premium ervaring

De Wolverine V2 Pro has a premium price tag, but there is also an outstanding experience in front of it. Topklasse

From Razer Wolverine V2 Pro review van Carl kecht of deze PS5 ‘pro controller’ de moiete waard is.

Een ‘wolverine’ wordt in het Nederlands naar ‘veelvraat’ translated. Dat dekt meeten de lading voor de Razer Wolverine V2 Pro Controller. Waar de PlayStation 5 tot nu toe nog een degelijk aanbod aan third-partycontrollers mixede, levert Razer meeden een allesomvattende premiumervaring af. This officially certified controller has a real list of features, most notably a fully wireless ‘low latency’ experience. Deze veelvraat weet je honger naar een ‘pro controller’ perfect te stillen.

De Razer Wolverine V2 Pro maakt zijn naam als ‘pro controller’ voor competitive gamers zeker waar. Eerst en vooral zijn er zes extra knappen (vier ‘paddles’ achteraan en twee extra bumpers bovenaan) die je kunt programren. Zo moet je for example in a shooter noit meer je duimen van de sticks heffen. You have tweede kun je via Razer Hypertrigger (een klein slotje achteraan de controller) de triggers insettel om lang te buigen or net een extreem korte actuatie te hebben. Die eerste is ideal voor racegames, de tweede voor shooters die snelle reflexen eisen. According to Razer, the Wolverine V2 Pro is a oneerlijk advantage in competitive games that is (tot op een bepaalde hoogte) zeker waar.

Razer Wolverine V2 Pro PS5 review – De looks roepen gemengde gegende op

Also the feel of the Razer Wolverine V2 Pro is simply excellent. Het indrukken van een knop delivered een zeer gratischende klik op die typerend is voor Razer’s Mecha-Tactile-technologie. Zowel qua klank als gefev is het like op een muis klikt. In addition, the D-Pad lof also deserves, nochtans traditioneel een van moeilijkste elements voor hardwareprodutensen om goed te krijgen. Razer delivered yesterday echter een huzarenstukje af. Zo is de microswitch-D-Pad in eight-richtingen ideal voor fightinggames, met net als bij de ‘face buttons’ excellent feedback qua klank en gefev. The Wolverine V2 Pro is simply excellent in hand.

One of the most distinctive features of the Razer Wolverine V2 Pro is also one of the least striking: the fact that it can play wirelessly. Third-party controllers work nearly as well as with wire, both to print costs and to guarantee ‘low latency’ for competitive players. Het is dan ook een waar pleasure dat de Razer Wolverine V2 Pro via een 2.4 GHz-dongel een complete naadloze ‘low latency’-ervaring aflevert. Je sluit de dongel simpelweg aan op een van de USB-A-ingangen van de PlayStation 5 en je bent meeten klaar om te gamen. Je kunt de controller ook op pc gebruiken – both via een USB-C-draad als via ‘low latency’-dongel. ‘Plug and play’ op z’n best.

Razer Wolverine V2 Pro PS5 review – Achteraan vind je ‘paddles’ en de ‘trigger locks’

The Razer Wolverine V2 Pro is similar in appearance to the design of the previous Wolverine models. Zo mogelijk gaat het echter nog meer voor een ‘bulky’ look met een haast vierhoekige vorm. It is certainly not the most attractive design. De zeer graduale buigingen ogen log en ietwat ‘old school’ – zeker besikken met het scherpe en moderne design van Sony’s official PlayStation 5-controller. Het zwartwitte kleurenpatroon past weliswaar exactly bij de PS5 zelf, en ook de dongel komt in een stijlvol wit. De Wolverine V2 Pro wint dus geen schoonheidswedstrijden, maar past wel perfect bij Sony’s console.


I want to adjust the controller, then connect it via Bluetooth with my mobile and then adjust it via the Razer Synapse app. From Razer’s software, it offers an excellent user experience, and I can connect it to the Wolverine V2 Pro with the Razer Synapse desktop app. Also, there is no Razer app available on PlayStation 5, which is striking because it has already been found on Xbox consoles. Het wordd dan ook afwachten of Razer nog software op de PlayStation Store uitbrengt, because op dit moment is het een obvallende moaning.

Razer Wolverine V2 Pro is the school voorbeeld van een ‘pro controller’. Je krijgt een heuse waslijst aan indrukkungde en geschlagde features. Dat komt weliswaar met een fiks kostenplaatje, maar de Wolverine V2 Pro-controller maakt zijn premiumprijs waar. Zo is de feel van de controller österenden en van begin tot eind hoogwaardig. Het fact dat je de controller draadloos kunt gebruiken op PlayStation 5 en problemloos kunt verbinden met pc is de klap op de vuurpijl die de de Wolverine V2 Pro van bijna alle andere third-partycontrollers utverdet. De Wolverine V2 Pro is een veelvraat voor je portefeuille, maak maakt zijn torenhoge promises fully true.

Leave a Comment