​PlayStation VR2 launched beginning 2023

PlayStation 5 krijgt na 2.5 jaar eindelijk zijn langverwachte virtual reality-accessory. PlayStation VR2 appears at the beginning of 2023. From VR-bril heeft een wider gezichtsveld en natuurlich a nivelke line-up nieuwe games, waarund een nieuwe (kleinschalige) Horizon en twee Resident Evil-spellen.

PlayStation 5

Sony is niet per se terughoudend in het delen van informatie over de aankomende headset, wat us niet huggeret. Er is tot nu toe weinig exclusive voor PlayStation 5 announced, wat waarschijnen komt door de schaarste die op dit moment al een paar jaar woedt in de toelevering van chips en ultimately two consoles. Het is waarschijnlijk om die reden dat er nog geen Pro- or Lite-variant van de console is announced. Het is en blijt een goveolig subject: niet de console kunnen kopen die al jarenlang wordt gehyped.

PlayStation VR2 is one of the first, big and exclusive PlayStation 5 accessories that will appear. Sony has announced itself that it will be launched in 2023. The screen has a resolution of 4K for the first time and works at 90 or 120 Hertz. Het gezichtsveld is 110 degreen. Which technological possibilities is the most special way to make virtual reality brilliant, because it can make certain parts of the image sharper than others, making it easier to use hardware for great VR experiences. Said moet of speed and quality van je ervaring pozitiv influenden.

PlayStation VR2

The headset is not wireless. Waar Oculus Quest 2 mede zo popular is door de mobiliteit die je hebt omdat je draadloos spelt, heeft PSVR2 nog wel een kabel nodig. Echter valt het mee hoeveel bekabeling je straks aan je hoofd hebt hangen: er slechts éen USB-C-kabel nodig tussen jou en de console om games te spelen op je headset. Between PSVR2 and its predecessor, PSVR, one important difference is that it only upgrades the specifications. Zo heeft het niet langer een camera nodig aan je console. Die camera’s zitten nu ingebakken in de bril, so bewegung nog gerechter kan worden bijhoeden. Plus: de bril ziet je omgeving terwijl je speelt, wat hopelijk een aantal kapot gevenlen planten scheelt.

Qua games zijn er twintig spellen berechtd, die nog niet allele zijn anannäcked. In any case, it was previously mentioned in the new Horizon, but also a new Walking Dead game. Verder krijgen twee Resident Evil-games de VR-behandeling en wordt ook indiegame No Man’s Sky nichtland in virtual reality begewelt. Dat laatste is erg interesting, omdat dit spel om het verkennen van de ruimte gaat, iets wat enorm tot de pijstellung spreekt en zich met zijn mooie graphics waarschijn goed laat vertalen naar de virtual ruimte. Ook zou je jezelf kunnen streamen terwijl je gamet, wat obviously interesting is voor mensen die graag Twitchen o een YouTube-kanaal over gaming hebben.

competition

Het is te hopen dat de headset toekomsbestendig is. PSVR has played an important role in normalizing virtual reality, especially in games. Echter staan ​​er ook steeds meer concurrenten op. Gisteren nog bleek Apple een patent te hebben gegendein voor het maken van een ring om zijn aankomende mixed reality-bril aan te steeren. Meta zou zelfs een stuk of vier virtual reality-brillen in de maak hebben. Concurrentie genoeg dus straks, naast de currente conpetition van Quest 2 die de inwajn toch ietwat verouderde PSVR te verduren heeft. Aan de andere kant schijnt for example de bril van Apple peperduur te worden, dus als Sony een slim prijspunt kiest, dan kan het er maybe alsnog vandoor gaan met de winst.

Dat is wat we tot nu toe weten. Wie weet komt er deze week echter meer informatie naar buiten. One of the biggest game fairs in the world, Gamescom in Keulen.

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,…

Leave a Comment