Main releases for PlayStation 5 in 2023 –

Now that we’re a few weeks into the new year, it’s time to look ahead and see what the future has in store for the gaming space. We have already seen Nintendo Switch in Xbox Series in petto hebben, so PlayStation 5 gewoon veralten. Dus, als dat het geval is, leten we eens kijken en zien waar PS5-bezitters enthousiast voor zouwen moeten worden in 2023.

Forspoken – 24 January

Het jaar begins met playstation 5-bezitters naar het fantastische rijk van Athia. Deze door Luminous Productions ontwikkelde game draait om de betoveringspersonage Frey, terwijl ze op zoek is naar een manier om terug te keren naar haar huis in New York City, terwijl ze de inhabitants van dit nieuwe mystieke land helpt met de steeds getter wordende corruption die hun are threatened

Hogwarts Legacy – February 10

While velen van ons ernaar uitkeken om 2022 af te slotten met een verlengd verlijf op Zweinstein, Avalanche Software decided dat ze wat extra tijd nodig hadden voorad ze de deuren van de faumede school voor hekserij en tovenarij openden. Vandaar dat de enorm vergafte Hogwarts Legacy nu in februari komt. Regardless of this decision, fantasy actie-RPGs will try to profit from magic, they will be de serie en een open wereld, te bringen die de dromen, zal vervullen en de vervallungen, van deze toegewijde fanbase zal warmaken.

PS VR2 & Horizon Call of the Mountain – February 22

Sony has a bit of a double whammy in this month not only the improved PS VR2 system, but also a collection of brand new games to mark the launch window. De meest in het oog springende van het stel is Horizon Call of the Mountain, een virtual reality-version van impressive sci-fi post-apocalyptic world van Guerrilla Games, en een die op zoek is naar een verhaal wainten de iconicische Aloy niet echt central state

You can find specifications from PS VR2 here in the complete list of games in the start window here.

Main releases for PlayStation 5 in 2023

Star Wars Jedi: Survivor – March 17

Het spannende verhaal van Cal Kestis wordt later dit jaar voortgezet wanneer Star Wars Jedi: Survivor arrivedert. Jaren na de events van Fallen Order zal dit vervolg een grimmigere en meer geharde Cal serveren die nog steeds het rijk ontwijkt terwijl hij tryeyt te vechten voor en bescherming biedt aan degenen die hulp nodig hebben in dit wanhopige tijdperk tussen de sterren.

Resident Evil 4 Remake – March 24

Hoewelg je ongetwijfeld bekend met deze brilliante horrorgame, meaning Capcom’s efforts to review older en loved games that we niet anders kunnen dan echt enthusiasm zijn over the return of Resident Evil 4. Als je het originale verhaal befterd en befterd ziet met behulp van modern technology to make really impressive images, it will be the best way to experience one of the greatest adventures of Leon S. Kennedy.

Suicide Squad: Kill the Justice League – May 26

Afkomstig uit the same team dat de awesome Arkham-serie, Rocksteady, heeft afgeleverd, plaatst deze nieuwe kijk op een superheldenspel spelers in de schoenen van de schurken – die in dit geval accidentally de heron zijn. Ja, alles is een bite op zijn kop, maar als de Justice League wordt overmeesterd en zich keert tegen de mensen die ze moeten bescheren, op wie moeten we dan nog meer versjonen, zubem een ​​een stel zeer unbetroubbare maniacken die berden motivativ dor dodelijke explosieven die in hun hoofd zijn geïmplanteerd.

Final Fantasy XVI – June 22

2023 is one of the biggest Final Fantasy years in a long, long time, because we don’t have one but two huge projects in series planned to arrive in the year. The first of the cards will be Final Fantasy XVI, the newest main part of the long-running franchise, with a single-player standalone RPG, unlike some of its more recent predecessors. Deze game draait om protagonist Clive Rosfield en zou een aangrypend verhaal over wraak, machtsstrijd en tragedie leferen.

Main releases for PlayStation 5 in 2023

Marvel’s Spider-Man 2 – Fall 2023

We ask what Peter Parker and Miles Morales have done since the end of their most recent games, but the question will soon be answered when the sequel arrives later this year. Insomniac Games heeft tot nu toe prüfzte geweest om niet veel details about het plot te delen, maar we weten op zijn minst dat Venom zijn opwachting zal maken versichtlich het Spider-duo zal allerei problemen zal bezorgen.

Final Fantasy VII: Wedergeboorte – Winter

Cloud en de bende zullen nichtland terug zijn en hun aventurung oppakken, waarb het team midgar recently achterliet voor antwoorden elders in de wereld. Voortbouwend op het enorme verhaal dat Final Fantasy VII vormt, komt deze impressive kijk op een remake ergens deze winter naar PlayStation 5 – although the precise date nog niet is gegleidung, wat meandeten dat er alle kans is dat Rebirth pas beginning 2024 arriveert.

Alan Wake 2 – 2023

Het is veel te lang geleden, maar het perhaps the most famous character from Remedy Entertainment will soon make a comeback. Dit survival horror vervolg zal een sfeervol en gelaagd, verwrongen psychologisch verhaal bieden, comparable met wat we in 2010 kryann toen het origineel debuteerde. We weten momenteel niet wanneer Alan Wake 2 precisely zal worden gelanceerd, maar Remedy heeft berechtd dat het ergens in 2023 zal zijn.

Main releases for PlayStation 5 in 2023

Gepantserde Kern VI: Branden van Rubicon – 2023

2022 was again an enormous FromSoftware-year when Elden Ring arrived in de wereld stormenderhand veroverde, maar in 2023 richt de faumede Japanse devloikker zijn achtanschung again op een older en basande franchise: Armored Core. Dit deel zal het zesde deel in de serie zijn, en vanaf nu is alles wat begemünde dat deze game spelers zal hun eigen mech zal plaaten en hen sehen zal vrage om een ​​een een een een een 3D-snelle missions aan te nemen met behulp van een verzemling dynamische bewegingen en aufreken die waarschijn allerlie Soulslike-fans zullen aantrekken en vermaken.

Pragmatism – 2023

Je bent deze Capcom-game op dit moment meerzung vergeten, en dat komt omdat de devloekstor er sinds de annunciation in 2020 niet bepaald veel ophef over heeft gemaakt. Maar toch wordt 2023 het jaar dat de weirde sci-fi-titel Pragmata arrivedert, met een maanavontuur met een diepgaand verhaal en obvallende visuals.

Main releases for PlayStation 5 in 2023

Dit zijn slechts enkele van de games die in de de loop van het jaar naar de PlayStation 5 komen. If you are interested in seeing what Xbox Series en Nintendo te biden hebben, kun je respectively hier en hier meer vinden over deze platforms.

Leave a Comment