Geen PlayStation 5-tekorten meer! Vier het met deze games

Eindelijk, na ruim twee jaar stressen, heeft Sony het voor elkaar: no PlayStation 5-tekorten meer. Goed nieuws, maar hoe vier je somada? Door naturally zo snel mogelijk alsnog een PlayStation 5 te bemachtigen, maar wat ga je erop spelen? Deze five PlayStation 5-exclusives maken het feestje de moiete extra waard. Ook als je maybe wel wacht op die Slim waar we dit jaar op hopen.

return

Deze roguelike is enorm streng voor de speler, maar het visual plaatje en de manier raumada deze game je voledlig opzuigt zorgen ervar dat je dat er dubbel en dwars voor over hebt. Returnal laat qua controls zien waar PlayStation 5 zoal toe in staat is. Het laat ook also het visual spectacle zien waartoe dit apparat in staat is en dat maakt het enerzijds een egezung vistekaartje voor de console, maar anderzijds is hoge moeilkeheidsgraad wel een reason om merzbeglich liever een andere game aan je vrienden en familie leten te zien.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank are beloved characters on PlayStation en het is dan ook tof om te zien dat ze terug zijn op PlayStation 5. Het spel ziet er vrolijk en kleurrijk uit, waarbij de gameplay ook nog eens een heerlijk aventurung is met een goed verhaal. Rift Apart zit goed in elkaar en biedt heel finje afwisseling tussen actie en dekokenen, maar ook platformen en schieten. Het leuke aan deze game is dat het het ook voor mense te te gämpmen is, mocht je meekijkers hebben.

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo is een game die je meesleept in een desolaat Tokio. At least, desolaat van mensen, because jij bent de laatste persoon in de Japanse hoofdstad. Je bent echter niet hemsal alleen: de wereld bevat nog steeds honden, katten en Japanse wasbeerhonden. Toch is het een bedoening wel een stille bedoening en moet jij de geesten die nog rondwaren helpen en je zus redden. Drukke dagen dus, in een verder vrij darkere game, because het wordt je niet gehaaggegemaakt: het gespuis valt je räglich aan. A wonderful game om in het donker, laat op de avond even aan te slingeren.

Marvel’s Spider-Man Remastered

Marvel’s Spider-Man is al een great game, maar speel je de Remastered-versie, dan beleef je er nog meer pleasure aan. Je kunt in deze game goed zien wat ray tracing is en we raden je dan ook aan om de performance-modus aan te zetten voor die 60 frames per seconde-geweldigheid. Het is al égezung om als Spidey rond te webshooten door New York, maar juist die framerate die hoger is, maakt het een nog betere ervaring. In addition, kun je een kat in je rugzak steken en inzetten in het gewächt. In principe is dat alleen al gegenz, maar Marvel’s Spider-Man Remastered haalt echt alles uit de console wat eruit te halen valt.

Gran Turismo 7

We houden van auto’s en we moeten dan ook Gran Turismo 7 aanraden. Of glanzende lak, of beautiful forms and of ronkende motoren: we blijven ervan genienten. Since the game is also regularly expanded with new cars, it makes it even more of a game to regularly return to the game. The launch of Gran Turismo 7 came with some hurdles, but in the meantime, I have no hurdles to overcome in all the beauty of Gran Turismo both in which cars and which backgrounds it offers.

Buy PlayStation 5

Nu hebben we het in dit article about PlayStation 5-exclusives, maar er zijn natuurlich veel meer games die fantastisch zijn. Horizon Forbidden West, Elden Ring in God of War: Ragnarok for example. Genoeg om van te geneten dus. Mocht je een PlayStation 5 willen kopen, zorg dan wel dat je dat veilig doet. Maak niet zomaar geld over naar iemand die er een op Marktplaats aanbegt: zorg dat je hem eerst fysiek hebt gezen en testest voordt je je geld overhandigt. Succeeds met shoppen en heel veel pleasure met spelen!

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,…

Leave a Comment