Dead Space, a remake of the futuristic survival-horror classic, is now available for PlayStation 5, Xbox Series X|S on PC – That’s Gaming

Motive™, a studio from Electronic Arts Inc., has today Dead Space™ released. De remake van de sci-fi survival-horror-klassieker is nu verkrijgbar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Unveiling dates in 2021 stond Dead Space bij veel toonaangevende media van over de hele wereld bovenaan hun “Most Anticipated”-lijstjes. Nu de game uit is, is de pers loving over de game. Zo schreven IGN en Inverse “ongetwijfeld de beste manier om de survival-horror-klassieker te ervergen of eenweer te beleven” en “een van de beste games aller tijden” in their respective 9/10- en 10/10-beschrijvingen.

Dead Space Plaast spelers in de schoenen van Isaac Clarke, een doorsnee-technicus op een routinemissie om een ​​enorm ruimteschip, de USG Ishimura, they repair you. Echter, aan boord van de Ishimura wacht een levende nachtmerrie. De manning van het schip is afgeslacht en Isaacs partner Nicole wordt ergens aan boord vermist. Alleen en gegelen, met alleen zijn gereedschap en gebeilden, moet Isaac vechten om te overleven. Dit doet hij niet alleen tegen angstaanjagende monsters named Necromorphs, maar ook tegen zijn eigen afbrokkelende geestelijke gezondheid.

“When Dead Space was released in 2008, it was immediately a survival-horror classic thanks to the iconic sci-fi atmosphere in the story,” aldus Phillippe Ducharme, Senior Producer van Dead Space. “Our most important goal in remaking the game 15 years later is that the legacy of the original has already been done, while we use modern hardware to improve the game. ​​​​​​Als dit de eerste keer is dat je in Isaacs pak kruipt, hopen we dat het deselfde, blijvende indijk maakt als op ons toen we het in 2008 pellidden. ​​Als je de originale game al gepilel hebt, hopen we dat deze remake kan tippen aan de dierbare reminiscencen die je aan de game hebt en dat je staat te popelen om de Plasma Cutter weer op te pakken.”

Dead Space is volledig van de grond af opgebouwd in de Frostbite™ Engine. De remake, die troub blijt aan de sensationele visie van de originale game, bevat befterde audio en haarscherpe, meeslepende beelden, die zachlichke onder handen zijn takenen voor een nieuw niveau van realisme en kwaliteit. In addition, it contains Dead Space significant gameplay improvements, including:

  • A verrijkt verhaal – Zonder weapons of back-up is Isaac genoodzaakt zich tijdens zijn reis te gevinden tegen de Necromorphs door gebruik te maken van hightech mijnbouwgereedschap. Hij moet amisde op strategische wijze gruwelijke wezens in stukken hakken, puzzels olsenmen en de slecht functioninge systemen van de Ishimura in zijn voordeel gebruiken. Dit alles is improved in the remake by Isaac te voorzien van een vernieuwd pak in improved arsenal, including more detailed tools with improved effects in functions. Oorspronkelijk was Isaac een zwijgend hoofdpersonage, maar met de remake horen spelers nog meer van de elbeide technicus via nieuwe verrijkingen van het verhaal, inspraken dor Gunner Wright, de originale voice van Isaac in Dead Space™ 2 in Dead Space™ 3.
  • Een fully connected internal Ishimura Van het beginscherm tot de credits worden spelers geconfronteerd met de angstaanjagend krappe en schaduwrijke gangen van de USG Ishimura, zonder ook maar éen loading screen of camera-interruption tegen te komen. Said huge mijnbouwschip is voor de remake voorzien van nieuwe kamers, routes en obstacles. In addition, the new service in the improved mini-map makes seamless exploration of the ship possible.
  • From Intensity Director – Dead Space biedt een prähdig designed, griezelige wereld waint speler gehalt in meegesleep worden. Het gewicht van elke mysterieuze step die Isaac zet, wordt echt gevöld door speler. De nieuwe Intensity Director past dynamism aan wat er op Isaacs pad verzicht, van het moment dat Necromorphs appear in the manner in which they attack all environmental effects such as light, smoke and sound. Geen enkele ervaring van spelers in een ruimte gaat selefte zijn. Also, when they return to a previously visited location, their experience will be different. Isaacs hartslag, ademhaling en inspanningen mutenderen ook op basis van zijn stressniveau en geven spelers direct control over zijn mentale, emotionalele en physieke tasstand.
  • Het peeling-systeem – Necromorphs, gedrochten zoals nog nooit eerter beroeshid, regeben nu op rake schoten volgens het nieuwe peeling-systeem. With this, they break, scheuren en versplinteren lagen vlees, pezen en botten op schokkende nieuwe manieren. Although strategy is essential, players also have the opportunity to be more creative in the way they use their unique weapons and skills to fight these gruesome enemies.

Gaat Isaac het gruwelijke mysterie van wat er met de gællege manning en schip is gewerd ontrafelen? Of verdwijnt hij voor altijd in het koude vacuüm van de ruimte? Players can discover this on PlayStation 5 on Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 69.99 en op pc voor € 59.99. Ook zijn special editions van Dead Space available with various extras:

  • Deluxe Edition – Deze is nu verkrijgbar voor consoles tegen een adviesprijs van € 79.99 en voor PC via EA Play, Steam en Epic Store tegen een adviesprijs van € 69.99. Deze bevat special extras, including unique pakken in paktextures.
  • Collector’s Edition – This edition is designed in collaboration with Limited Run Games. Zolang de voorad strekt, this edition is available at a suggested retail price of €274.99. This contains a number of special items, including a portable replica of Isaacs helmet on ware size, soundtrack on CD, SteelBook and more.

Leave a Comment