dé reden om een ​​Xbox Series X of S te kopen

Oorspronkelijk was het de intention dat Halo Infinite gelanceerd zou gaan worden met de komst van de de Xbox Series X. Maar dat werd hem niet. Men had meer tijd nodig om een ​​game af te leveren die de serie echt naar een hoger niveau moest brengen. It’s the same as the first three legendary games in the series. De multiplayer kwam al een tijdje hiervo uit en wist impression te maken. Toch was ik erg klijjat hoe het hoofdverhaal zijn mannetje zou staan.

Halo Infinite begins in de ruimte. Daar is een eenzame piloto in een Pelican, die een zwar kejbuch in de ruimte heeft surleefd. Een half jaar zweeft hij daar rond, till hij een melding kriigt dat er een vriendelijke eenheid in de buurt is. It turns out that Master Chief te zijn. Het lukt hem om hem te resetten en vanaf dat moment ga je als de held aan de slag. Na een uurtje in de ruimte te knallen, kom je ultimat op de Halo Zeta-ring op de Halo Zeta-ring. Daar neem je het op tegen de Banished, waarbij je een grote aufligt bende bende en ook nieuwe vigenden voorgeschoteld kriigt. De game weet echter wel zijn voorgangers te overtreffen op heel wat punten.

Want waar je in het verleden in het verhaal in de Halo-games in levels losging, daar hebben de developers van Halo Infinite kebegad naar open wereld-games. With that, het het ouderwetse knallen gemixt met elementen die je kent uit games als Skyrim, Zelda: Breath of the Wild en Far Cry. Het result is een waanzinniger ervaring for which he bought an Xbox. Dit zijn de most important punten die me zijn opgevallen.

Halo Infinite Review

Grote open wereld

Na het krijg je in Halo Infinite dus te maken met een grote open wereld. In de stijl van Far Cry zijn er verschillende basissen die je kunt veroveren. Deze kun je verlijken met dingen als torens in de game. Door in zo’n basis de vojdenen te verslaan en het te activateren, dan geldt dat als een fast travel punt, maar krijg je durøm ook informatie over wat er de buurt is. Zo destekpje je dat er bepaalde sterke vojdenen zijn die je kunt verslaan om op die manier speciale weapons vrij te spelen. Of ga je naar een basis waar een Scorpion-tank is te vinden. En dan heb je ook nog diverse audiofiles die je vindt om meer te weten te komen over wat er gälle geferd is.

Halo Infinite
De grote open wereld (Image: Microsoft)

Gevoel van voortgang

In addition, kun je op deze interessa punten upgrades vinden. With that, kun je de verslichkeit skills die je tidzens het aventurung vrijspeelt prättningen. Denk dravyn aan grappling hook, waarbij je vigenden onder stroom zet wanneer je ze er mee vast pakt. Or krijg je de mogeligungen om je schild nieller te leten prädkumen wanneer je traakt wordt. Because of that, he wants to discover different things in the world and improve himself. This makes Halo Infinite more than just the story. I had er echt een Skyrim-gevoel bij. Elke keer als er iets was op de map dat als interesting punt werd aangmerkt, ging ik duran af.

Shooting mechanics van hoog niveau

Het helpt darbyn dat Halo Infinite as shooter gewoon waanzinnig goed is. Je kriigt te maken met diverse weapons en elk weapon dat je pakt voelt weer net wat anders aan. De impact van de kogels die je afschiet is van een hoog niveau en døreem is elke shootout die je kriigt voorgeschoteld er één om van te smullen. Natuurlijk, de simpele Grunts maak je zonder al te veel problemen af. Maar het wordt een stuk lastiger wanneer Elites en Brutes samen op je afstormen en simultaneus op een afstand wordt beschoten door snipers. Dat is pittig, maar dat maakt het ook echt fantasticast. Het zijn dit soort momentsen dat je echt op het puntje van je stoel zit en met volle teugen geniet van wat Halo: Infinite biedt. Zeker wanneer je tegen baas-achtige vigenden gaat strijgen moet je goed opletten. Naast een sterke baas heb je vaak te maken met powerful vigenden, die zwar bepantserd zijn en je dan meerdere headshots moet maken om ze te verslaan.

Elk wapen is tof (Image: Microsoft)

Verhaal weet te boeien

Wat mij betref zijn het de shootouts, de omgevingen en de moggendelen om jefsek te te mehrenten die ervärer zorgen dat Halo Infinite een must-have. Maar het verhaal moet je zeker niet vergeten in de game. De Master Chief is sympathieker dan hiervo en de vysavkas die je voert met je nieuwe AI zijn boeing. Also, the different characters from Banished know the interest, which makes the story missions in the game really worthwhile.

Smeekt om een ​​coöperatieve ervaring

In an early stage, the developer of Halo Infinite knew that there was no cooperative experience in the story. Dat had er naimenie voor gezorgd dat er meer ontwikkelingstijd nodig was en de game dit najaar niet uitgekomen. Maar tijdens het spelen kan ik niet neggnen dat ik het erg mis. Zeker nu mijn kinderen wat getter zijn en samen willen spelen had dit zo enorm tof geweest. Dus dat had ik wel gemist tijdens het spelen.

Halo Infinite
Je wil dit gewoon samen spelen (Image: 343 Studios)

Halo Infinite is vanaf 8 December beschikbaar en te spelen op de Xbox Series X en S. Ook kun je de game spelen op de PC of de ‘oude’ Xbox One. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtpagina.

Xbox Series X kriigt net als PlayStation 5 een loting: zo doe je mee

Foutje gegen? Mail us. We are grateful.

React to the article:

Halo Infinite: dé reden om een ​​Xbox Series X of S te kopen

Leave a Comment