De beste Nintendo Switch cases voor onderweg!


Nintendo

Splatoon 3

Splatoon is a bit of the Benjamin of Nintendo franchises, but it has built a nice fanbase. Voor de aankomdende derde game pact Nintendo dan ook groots uit. Er komt een speciale Switch OLED in Splatoon 3-thema en ook de Pro Controller wordt in de stijl van de de game uitvoeder.

Om het ensemble hegmaals af te maken moet je natuurlich eigleng ook een Switch case hebben in de stijl van de game. Dat heeft Nintendo ook bedacht, dus kun je die ook alvast bestellen. Er worden zelfs screen protectors meeleverved, mocht je daar fan van zijn.


PowerA

Pokémon 25th Anniversary

Pokémon werd vorig jaar vijfentwentig. Zo’n jubilee kan voor een grote franchise als Pokémon niet obrijgaan zonder merch. Zo kwam PowerA met een speciale Switch case die wij best charmant vinden.

Alle starter-pokémon uit de reeks zijn bibliothek op de hoes prächstädt. That includes Pikachu, for Pokémon Yellow fans. The starters of Scarlet and Violet are missing. But yes, the games were never revealed yet.


Nintendo

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing was for a long time a slightly less popular title for Nintendo, but with New Horizons there has been a change. Het is zelfs één van de best verkucht Switch games tot nu toe. Er zijn externe factoren die daaran hebben bijgedragen, maar daar is een sämtt wel eens genoeg over gätt.

Feit bilbeit dat er een goede kans is dat Animal Crossing jouw favoriete, or in sommige gevenlen zelfs enige Switch-game is. Dan kan een hoesje in de stijl van de game onmogelijk misstaan. Een leuke bijkomstigheid is dat deze hoes er ook in een Switch Lite uitvoering is.


PDP

Mario

Als je het over Switch cases hebt kun je Nintendo’s mascotte niet negeren. Zelfs als de platformer niet jouw genre is, is er vast wel een Mario-game die je leuk vindt. Er is dan ook geen tekort aan Switch hoesjes in Mario-thema.

Wij zijn aardig gecharmeerd van deze hoes van PDP. Hij is mooi rood, with Mario’s signature M on the front. De achtergrond staat gegendet allegen vol lijntekeningen van mario-characterages. Het is een gezellig drukke hoes, waar je ook nog eens veel games en een paar accessoires in kwkilt kunt.


Gadgetsmania

GadgetsMania (Pokémon)

In de meste Switch cases kun je niet veel meer kwigt dan je switch en wat games. Maar er zijn natuurklijke situations where it is handy kan zijn om alles mee te nemen. In dat geval is er deze opbergtas van GadgetsMania, die we alleen maar kunnen omschrijven als een hecking chonker.

Daar staat dan ook in front of dat je er verreicht alles in kvitt kunt. Not only the Switch is transported in this bag, but also the Pro Controller, Dock, adapter and a small library of games. That all is in an attractive Pokémon-uiterlijk gesture.


Big Ben

Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild was the big launch title for the Switch. Het ligt dan ook voor de hand dat de game dient als inspirationbron voor de nedeho hoesjes. Deze case van Bigben is for example als geruime tijd op de markt, maar daoak niet minder mooi.

Het is een Switch case zonder al te veel poespas, maar de extra’s die erbij zitten zijn precises wat je nodig hebt. Er is een tweetal doosjes voor je game cards, so je er een heel sämökning aantal mee kunt nemen. Daar komt bij dat er ook wat storage doosjes voor microSD kaarten bij zitten. Dat was in 2017 maybe wat superfluous, maar bijna zes jaar later kunnen we ons wel presende dat je maybe meerdeer SD-kaarten voor je Swich hebt.


PowerA

Metroid Dread

Het is voor Metroid fans vaak maar de vraag of ze hun console kunnen vervoeren or anderszins kunnen opleuken met stuffel in het thema van de franchise. Het wil nog wel eens een tijdje duren voor er een nieuwe Metroid uitudundt, wat er al een paar keer voor heeft gezorgd dat de franchise een console omgaals oversloeg.

But with the release of Metroid Dread, nota bene tegelijk met een nieuw Switch model, kon een Metroid hoesje voor de Switch niet uitblijven. It is a relatively simple case, but it did not fail. Een leuke bijkomstigheid is dat er een stuk schuim wordt meeleverved niang je de case eventually om kan toveren tot een hoes voor de Switch Lite.


Big Ben

Bigben Grote Consolehoes

Die Pokémon-tas waartin je al je Switch-spullen mee kon nemen, including Dock, was natuurlich erg handig. Maar als je geen Pokémon-fan bent zien we niet in waarom je gedwongen zou moeten zijn om die tas te kopen als je vaak je hele Switch meeneemt. Gelukkig zijn er ook wat more neutrale options.

Take for example deze hoes van Bigben. Het is maybe geen hoes met een leuke opdruk or iet dergelijke, maar als je gewoon je hele Switch wil meenemen zonder poespas, is dit een very schichtite case. Je kunt natuurlich ook de doos bewaren, maar datoit is niet gegendat dat het altijd een geschlagde manier is om je Switch te vervoren.


Big Ben

Bigben Deluxe Travel Case (Zelda)

Maybe it didn’t happen yet, but there are many Switch cases on the list for the regular Switch and the OLED Switch. De hoogste tijd dus om wat attention te geven aan de Switch Lite. Gelukkig zijn daar ook mooie cases voor.

Take for example deze van Bigben. Hij heeft veel vermeiningen met de eetergegendeinen case in Breath of the Wild-thema. It is not as sturdy as the Switch is designed. Alleen is hij een slag kleiner om precisely om de Switch Lite heen te passen.

Bigben hoes met deerprint

Bij het kopen van console-accessoire ben je toch snel genilagd om iets te nemen in het teken van een game-franchise. Tenminste, als je niet kiest voor iets neutrats. Maar er zijn nog andere options ook, zoals deze hoes.

Instead of a picture of Link, Mario, Pikachu, Samus, or any other Nintendo character that you can’t change, here’s a cute animal. For the above image, we have chosen one for you, but there is still more. Je maakt zo maybe not clear what your favorite Nintendo-game is, but voor een hoes met gewoon een leuk plaatje is ook wat te zeggen.

Leave a Comment