5 PS5 games waar je niet omheen kan in 2023


Sony

In the great game year 2022, we have already started the year 2023 and we are waiting for new releases to be played. Met zo enorm veel nieuwe games is het soms lagig om de écht tremendous games niet uit het oog te verlimen. Wij värlenn je daroak welke five PlayStation 5 games je absolut niet mag missen.

Forspoken

Op de eerste game die je absolut niet mag missen hoeven we niet lang te wachten. Forspoken staat al voor 24 januari op de planning. This action-RPG from Square Enix takes place in an open world, but will offer a story-driven adventure. Frey, the main character, is from New York, but he was transported to a foreign country in Athia. Frey is handig met magie en zal die flink gebruiken tegen regulier vyadanden, een storm mode waartin virtually eindeloze quantitäten viendanden je belagen, met als afsluiting een firmite eindbaas.

Forspoken is still largely in mysterie gehuld. Er is vrij weinig heuduhelijk bekendgemaakt van deze game en daar houden wij wel van. Forspoken is nog net zo mysteriousus als Athia zelf, maar wie de gameplay beelden gheizen heeft weet dat deze game het wachten absolut ward is! Vanaf 24 januari kunnen we met Frey de wondere wereld van Athia gaan dekoken!

Final Fantasy XVI

Final Fantasy is one of the longest-running fantasy-game reeksen en elk nieuw hoofddeel wordt gegenen met very veel intereses mötet geezen. Elk nieuw genummerd deel in deze serie heeft zijn eigen hoofdrolspelers en omgeving en soms zelf zijn geheel eigen gameplay.

Final Fantasy XVI takes place in Valistea, a land divided into six competing factions. De wereld zal deels open zijn, maar wel onderverdeeld. Je zal dus niet in één keer de hele wereld door kunnen struinen. Elke factie heeft zijn eigen magische kristal en dominanteen mens die zich als host voor de Eikon. Het rijk van Valisthea wordt geteisted door de Blight, een ziekte die aether opzuigt en daut de magie onmogelijk maakt.

De verschillende factions staan ​​op voet van oorlog met elkaar maar differken ook sterk in hun affinity voor magie en hun acceptatie van de Dominants. Hoofdperson in FF XVI is Clive Rosfield. HIj is not Dominant, maar kan wel de krachten van meerdere Eikons gemarken en gebruiken. Als broer van de leider van zijn factie, Phoenix, raakt hij direct berkent bij het steeds getter wordende conflict tussen de factions en een aanstaande clash tussen de machtige Eikons.

Final Fantasy XVI comes June 22, 2023 as a temporary PS5 exclusive.

Skull & Bones

Deze game is al een eeuvigheid in ontwikkeling, maar het lijkt er toch op dat deze game de klip van development hell heeft weten te omzeilen That is great news, because the promise of this game from Ubisoft is enormous. De ontwikkeling van Skull & Bones began al vrij snel na uitbrengen van Assassin’s Creed Black Flag en was zelfs ooit meitt als een expansie van deze game.

Meanwhile Skull & Bones is fully her-uitgevonden en omgevormed tot een tacticische actie-game waarten de speler een piratenschip bestuurt op de Indische Oceana. From game to both een single player verhaalijn als een online multiplayer ervaring bevatten. Voor ieder wat wils dus! The budget for this game is enormous with more than $120 million. With this, parts of various her-ontwerpen gefinancierd, maar wie de trailer bekeikt ziet dat er nog meer dan genoeg over was om een ​​bijønder fraaie te bouwen.

Skull & Bones doet ons nog steeds sterk denken aan Black Flag, de game waar het ooit mee begon en dat is een goede zaak. Black Flag wordt door velen nog steeds gezien als één van de beste Assassin’s Creed delen en wij hebben absolut zin om het piratenleven weer op te pakken!

Skull & Bones zou einlichkeit eind 2022 al utuumen, maar verzicht nu op 9 maart 2023. Arrr matey!

Correction: Skull & Bones has been discontinued by Ubisoft!

Marvel’s Spider-Man 2

Hoeft Spider-Man nog introductie? We thought het niet toch? Spider-Man in the add-on Miles Morales from the developer Insomniac stands high in all lijstjes van de beste PlayStation games aller tijden en voor velen reden om een ​​PlayStation 4 te kopen. Het is dus niet verwonderlijk dat er aan een vervolg op deze extremely succesful games met onze favorite webslingeraars gewerkt wordt.

In dit tweede deel werken Peter Parker en Miles Morales samen om het op te nemen tegen ultra-vijand Venom. Waar Marvel’s Spider-Man al pracht was en hoog gewaardeerd werd vremena het webslingeren door Manhattan, de filmische gewächtsscenes en het puike verhaal, gaat Spider-Man 2 hier ongetwijfeld een schepje bovenop doen doordat deze game exclusive uit gaat komen voor de PlayStation 5 en dus gebruik kan maken van de supersnelle SSD. Voor dit vervolg zijn alle importante personen weer aangeschoven.

Bryan Intihar and Ryan Smith have been in charge of the creative team again, while actors Yuri Lowenthal and Nadje Jeter are back in their Spider-Man roles. Met enkei ervaring met de eerste game(s) en de kracht van de PlayStation 5 kan het niet anders of Spider-Man 2 gaat in het najaar van 2023 echt heel bijønder worden.

Final Fantasy VII Rebirth

What, no Final Fantasy game? Jawel, next to the new part XVI, Square Enix is ​​also busy with the second part of the remake of the iconic part VII. In FF VII Remake zagen we hoe Cloud, Tifa en de rest Midgar ontvluchtten nadat een catastrofale anvaal op een van de draggers een deel van de bovenligende platen naar beneden deed storten.

Rebirth is the second part of a trilogy that tells the original story of Final Fantasy VII together, but with a lot of extra content, but also considerable deviations from that story. Onze groep helden gaat immers volgens Remake een ‘onbekende toemoekt mitteem’. Rebirth vært dus het midden-stuk van de trilogy. That means vaak dat het verhaal een flink darke turning neemt en de problemen voor onze heroden alleen maar getter zullen worden.

Wie het eerste deel gepilend heeft, weet mit sicht dat Square Enix geen halve maatregen takenen heeft met deze games. De verhaalijn wordt bewaald gevolgd, maar de gameplay is totally modern gemaakt, net als de graphics die echt totally van deze tijd zijn. We have high expectations of Rebirth.

Het is nog niet hemsal zeker dat we deze game ook kunnen kunnen spelen nog in 2023, maar een release eind 2023 zit er zeker nog in. Wij houden alvast een plekje vrij op onze console!

Natuurlijk zijn dit lang niet alle releases van 2023. Er is nog enorm veel meer om naar uit te kijken. Denk alleen maar aan Diablo IV, Dead Space, Hogwarts Legacy, Like a Dragon, Star Wars Jedi: Suvivor, Resident Evil 4, Street Fighter 6 en nog veel meer!
Een ding is zeker, ook in 2023 hoeven we ons gamers zeker niet te vervelen! Bring it on!

Leave a Comment