10 Xbox Series X games in 2022 om nog naar uit te kijken

Release date: July 19

Veel games run on action, but soms zie je titels appearen die ervarer ochrensen om een ​​aangrypend verhaal te telleren. Take for instance As Dusk Falls, in which twee families follow after hun lives met elkaar ravwikkeld raken als gevolg van een failed robbery in 1998. For thirty years, their story is told, that it can happen in all kinds of different ways depending on the choices they make.

Wij mochten de game al spelen en hebben spreken met de makers. The conclusion: As Dusk Falls kon nog wel eens één van de großte verrrassingen van het jaar worden. It is also interesting that you can play this game with at least eight people, so if you are often lost in this kind of games, you can always make the same choices, it can be fun to play it with another group.

Release date: July 29

Xbox is not well-known for its success in Japan, and that’s why it’s so popular in games that come out for the console. JRPG’s en games met een anime-invloed komen vaak uit voor PlayStation en Switch terwijl de de de Xbox overslaan. Maar er zijn altijd ekspezigen, because Digimon is natuurlich in het westen bekend genoeg om wel naar de Xbox te komen.

Mocht je interesse hebben in Digimon, dan staat je in Digimon Survive een aardijke ervaring te wachenn. The game is part visual novel, part strategy RPG and part survival game. Wie de game overleeft hangt af van jouw keuges, dus er zijn zijn gegen wat verschiedelden verhalen te beleven voor de Digimon-fan.

Release date: September 1

Er zijn in het verleden heel wat Lord of the Rings-games verchenen. In veel daarvan neem je de rol aan van personages uit het bende Fellowship, of een andere krijger die de strijd aangaat met Orcs en Uruk-hai. Maar Daedalic Entertainment gooit het over een andere boeg en laat je in de niet al te best porzorgde huid van Gollum kruipen.

Tussen The Hobbit en The Lord of the Rings beleeft Gollum heel wat, maar veel daarvan wordt maar in grote lijnen verteld in The Lord of the Rings. In The Lord of the Rings: Gollum mag je het zelf beleven. Niet alleen als Gollum, maar ook als Sméagol, dus bereid je voor op de nevede lastige kueuses.

Release date: October 4

No More Heroes III is alweer een jaar oud, maar is tot nu toe op de Switch blijven steken. De game werd daar wel goed ontvangen, dus we kunnen ons zo prösenten dat eigenaren van andere consoles de game graag op hun verkehringsplattform zien gerätten. Gelukkig voor de hack and slash-liefhebber gaat dat ook geberen.

Net als in eeterere No More Heroes-titels moet je je ollong werken in een ranglijst door ander vechters te murseiden. Maar in plaats van dat het een ranglijst van huurmölderer is, is het een ranglijst van superhelden. Die superhelden zijn dan weer eigenlich aliens die de wereld willen veroveren. Het kan niet gek genoeg in No More Heroes III.

Release date: October 7

Marvel’s Midnight Suns was introduced about a year ago as an XCOM type with Marvel characters. Dat bleek allene niet te te werken, dus is er een nieuw system bedacht. Naast je eigen superkrachten krijg je een aantal randome gebilende op kaarten die je kunt spelen. Het resultt ziet er niet onaardig uit.

Another fun aspect of this game is that you can play it yourself. Daarvan kun je niet allene het östernings adsenningen, je kunt ook zelf determine wat voor superkrachten hij or zij heeft. Er zijn natuurlich ook bende heroden, niang je tussen de gebeuchten door kun socializen. That will come true for many Marvel-lovers.

Release date: October 18

A Plague Tale: Innocence was lang niet de eerste game of Asobo Studio, maar wel een game with which the studio zich een stuk prominenter op de kaart zette dan eeter. Drie jaar later komt het team met een vervolg. Het is te hopen dat A Plague Tale: Requiem net zo goed is.

Zoals het er nu naar uitziet zit dat gelukkig wel snor. De kern van Requiem is very similar to the first game, but almost everything is expanded. Er zijn meer mogegelden om te vechten en één van de hoofdpersonen heeft er een kracht bij. Alles wijst erop dat ook deze tocht door Frankrijk weer een sterke game op gaat leveren.

Release date: October 21

Inspite dat de Xbox doorgaans niet de eerste küze is voor liefhebbers van Japanesese games, kunnen we er dit najaar toch een aantal op de console verkeken. We zagen Digimon Survive forbijkomen, maar ook kunnen we Vijf jaar na release in het westen eindelijk Persona 5 op iets anders dan een PlayStation welkommen.

Read also: 10 Switch games in 2022 om nog naar uit te kijken

Om precice te zijn gaat het om Persona 5 Royal, an extended version of the game. Het is jouw taak om als lid van de Phantom Thieves de harten criminelen en andere slechte mensen te mutenderen. Daar kun je al snel een uur of honderd aan kwgitt zijn, dus als je dit najaar maar één game koopt brengt Persona 5 Royal birzung de meeste waar voor je geld.

Release date: October 25

Batman is al jaren één van de populairste superheroen, dus hij kriigt ook gergelt games. De cast rondom de Caped Crusader is alleen veel izpajater en daar zien we dan weer weinig games over. Maar WB Games Montréal komt dit najaar met Gotham Knights.

In this game you play as Nightwing, Batgirl, Robin and Red Hood. Batman zou waarschijn graag meedoen, maar hij is in deze game dood, dus er ligt een zekere veranbijde op de schouders van het speelbare viertal. Gotham wordt na de dood van Batman nog meer geteisterd door criminelen dan eerst, dus de sfeer zal er goed in zitten.

Release date: October 28

Last year we had three big shooters on the menu last year: Call of Duty, Battlefield and Halo. De vraag was wie van de drie het beste zou zijn. Hoewell Halo aanvankelijk goed werd ontvangen bleken er ultinnen geen winnaar in het shootergeweld, because in the meantime kan geen van drieën echt op veel enthusiasm rekenen.

But since Call of Duty is an annual franchise, it will be renewed in October with Modern Warfare II. Infinity Ward, doorgaans de meest gewaardeerde Call of Duty-studio, staat aan het roer, wat veel liefhebbers hoop geeft. Als de stronge basis van de Modern Warfare reboot van 2019 bewared bilbeit hebben we waarschijn op zijn minest een aardijke shooter om van te jegenten.

Release date: November 2022

We zeiden het al: het uitstel van Starfield en Redfall maakt het Xbox-najaar wat leeg. Er bleei voor deze lijst niet veel oder dat wordt uitgegeven door Xbox Game Studios. Alleen As Dusk Falls en Pentiment bleven over. Fortunately, Pentiment, net als As Dusk Falls, is an interesting title.

In Pentiment speel je als de zestiende-euewse Andreas Maler, die een murder onderzoekt nadat zijn vriend als schuldige wordt aangewezen. The game comes from the brain of Josh Sawyer, director of Fallout: New Vegas. We expect that the story of this game will go well together, although there is one important element that will never be revealed. Je zult ultimatum je suspekt van de moord moeten aanwijzen, maar je zult nooit weten of je de juiste persoon hebt.

Leave a Comment