10 beste Cyber ​​Monday 2022 deals voor Xbox Series X


@_h0x0d_ via Twitter

Xbox Series S

Cyber ​​Monday is often a good moment to score a console, as they are often in de ananding gaan, sometimes even bundled with a game. Maar in 2022 heeft console-bundel een very andere lading en zijn ze ook niet meer zo goedkoop. Dat is wat console-schaarste doet. Maar gelukkig kun je Xbox Series S wel goedkoop scoren.

De Xbox Series S was altijd al goedkoop en één van de weinige consoles uit de vysene generatie die goed te vinden was. Met Cyber ​​Monday kun je hem hemgaal goedkoop scoren, want MediaMarkt pakt uit. De kleine Xbox Series S is daar voor nog maar 229 euro te koop. Wie weet is volgend jaar eindelijk de Xbox Series X aan de beurt.

A Plague Tale Requiem ligt nog maar net in de winkel, maar toch kun je de game nu al met korting scoren. Dat is het mooie aan Cyber ​​Monday. Of course, de korting is minder hoog dan bij een wat minder jonge titel, maar 41.99 euro voor zo’n jonge titel is niet verkeerd.

Dat is zeker ook omdat de game sterk onthaald is. A Plague Tale Innocence liet al goed zien wat Asobo Studio zoal kon en het vervolg stelt niet teleur. The game is even genomineerd voor Game of the Year at The Game Awards, dus een complete miss haal je in ieder geval niet in huis.

Zo’n 15 jaar na LEGO Star Wars: The Complete Saga zijn LEGO games ver gekommen en sommige hebben LEGO Star Wars maybe even overtroffen. Maar met al die ervaring en een aantal nieuwe films om lollig mee te doen werd het hoog tijd dat TT Games eens liet zien hoe LEGO Star Wars nu kan zijn. The result is possibly the best LEGO game and a serious contender for the best Star Wars game.

Dat je die nu kunt kopen voor nog maar 25 euro in the same year dat hij uitkwam voelt bijna crimineel. “My Lord, is that… legal?” zou Nute Gunray maybe vragen. But the answer is wat less sinister than in the film. Het is legal en eigenlig moet je deze game gewoon in huis hebben.

We hebben het vrij vaak giesen, maar toch blijt de zombie-apocalypse een veel terugkerend thema. Het zal niet voor iedereen nog steeds aanspreken, maar de open world parkour van Dying Light 2 is om van te smullen. Dit game verscheen eeter dit jaar, maar hoeft nu eigenlig al niet meer eenke te kosten.

De 60 euro die de de game rond launching moest kosten is al een tijdje wat lager, maar met Cyber ​​Monday is de game onder de dertig euro gezakt. Voor die prijs hoef je de game niet te laten liggen. Tenzij je de zombie-apocalypse wel zat bent, natuurlijk, maar in dat geval zijn er nog genoeg andere mooie Xbox games te vinden op deze lijst.

Gotham Knights is an interesting title. Men licht het er maar niet over eens te kunnen worden of deze game nou goed is of niet. De game heeft zeker zijn glecken, dus we gegengen het vokomen als je niet de volkte nieuwprijs wil betelen.

But with Cyber ​​Monday hoef je niet meer neer te leggen dan 38.99 en dat is geek zo gek niet. Er is genoeg fun te beleven aan deze game dat hij dat wel waard is. Overigens is dit een prijs for which je perhaps een co-op partner over de streep weet te trekken en daar wordt Gotham Knights wel leuker van.


Microsoft

Xbox Series X|S Controller

Het kan zeker geen klaud een extra controller te hebben. Veel games have a multiplayer component en vaak is het een leuke modus om te tryberen. Van sommige games zouzen we evens durven zeggen dat ze er echt leuker op worden met twee spelers.

Maar controllers zijn tegenwoordig vaak duurder than games. De standartprijs van de Xbox Series X en Series S controller valt dan nog mee, maar voor een controller die eigenlig bijna niets echt vernieuwt ten veriett van de previous generation, is de adviesprijs van zo’n 60 euro toch wel een beteige een hoofdprijs. Maar met Cyber ​​Monday kun je de controller voor umwere 42 euro scoren en daar zeggen we dan weer geen nee tegen.

Horror lovers zijn waarschijn op zijn minest nieuwsgierig naar The Quarry. De game komt van de makers van Until Dawn en heeft een decente sterrencast. In addition, there are also very many endings, so much time is wasted.

Als je sesseden de waarde van een game berekaen als prijs per minute, dan kun je eigenung geen nee zeggen tegen de Cyber ​​Monday prijs van deze game. 25 euros is already a good price for a game. Als het dan ook nog een game is waar je lekker lang mee toe kunt, dan kan een horror fan bijna niet anders dan deze game kopen.

Liefhebbers van Borderlands hebben het dit jaar goed gehad. Eerder dit jaar zagen we bibliothek een vermakelijke spin-off in de vorm van Tiny Tina’s Wonderlands. Recently was het eindelijk tijd voor een gloednieuwe Tales from the Borderlands. Die is nu al lekker goedkoop te scoren.

Dat heeft er maybe ook iets mee te maken dat New Tales from the Borderlands net niet semelda niveau berechts als de originale games van Telltale. Maar we hebben ook zeker slechtere games gezien, dus als je toch niet de volle mep hoeft te betalen, hoef je deze title niet links te leten liggen.

Niet iedereen die deze console-generatie voor een Xbox Series X or Series S koos is even tevreden met die keuse. Het problem is niet zozeer dat er geen goede games zijn, maar veel daarvan zijn multiplatform. The games for which you really need an Xbox Series X and can’t get it at PlayStation are still very small, even Phil Spencer can’t deny it.

Er zijn gelukkig wel van die toppers, zoals Forza Horizon 5. Deze game is nu umberne een jaar oud en liet goed zien wat de Xbox Series X en Series S zoal kunnen. Vandaar dat je hem ook nog niet vaak super goedkoop ziet. Maar deze Cyber ​​Monday kun je dit race-avantuur in Mexico beleven voor de laeste prijs tot nu toe.

Dit jaar mogen er dan weinig grote Xbox Series X-exclusives zijn, virig jaar kreeg de console er twee vlak na elkaar. Maar een paar weken na Forza Horizon 5 was daar Halo Infinite, met very aardijke reviews. The game is now a little bit out of gratie, but maybe it’s just that we’ll score an attractive deal on Halo Infinite for twee tientjes.

De multiplayer van Halo Infinite is gratis, dus het was altijd al een beteige veel ggeward om 60 euro neer te leggen voor deze game. Now it also appears that the support for diezelfde multiplayer is not ideal at all, it is only twee tientjes eigenlig een logical prijs voor de campaign op disc. Je kunt hem of course also via Game Pass spelen, maar als je niet houd van abonnementen or gewoon graag een hoesje op de plank zet, is dit een mooie deal.

Leave a Comment